foto

Aron Warner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Wish Dragon
2007 Shrek Třetí
2004 Shrek 2
2001 Shrek
1998 Mravenec Z
1991 Freddyho smrt - Poslední noční můra

Dokumentární

2012 Cirque du Soleil: Vzdálené světy 3D (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Shrek Třetí

Host

TV pořady

2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace