foto

Lee Hall

  • nar. 20.9.1966 (53 let)
    Newcastle-upon-Tyne, Tyne and Wear, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2029 Hippie Hippie Shake
2019 Cats
Rocketman
2017 Viktorie a Abdul
2011 Válečný kůň
2010 Toast (TV film)
2006 Žabákova dobrodružství (TV film)
2001 Gabriel & Me
2000 Billy Elliot
1998 Spoonface Steinberg
1997 Princ studentem (TV film)

Divadelní záznam

2014 Billy Elliot Muzikál (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky