foto

Clara Khoury

  • nar. 29.12.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marjoun and the Flying Headscarf
2018 Dopis příteli z Gazy
2012 Dědictví
2011 Lipstikka
2008 Labyrint lží
2007 Liebesleben
2006 Forgiveness
2004 Forgiveness
Syrská nevěsta
2002 Al Qods Fee Yom Akhar

TV seriály

2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zpátky v Bejrútu (S02E02)
Úsměv (S02E01)
2008 Kavanot Tovot (TV seriál)
Revivre (TV seriál)
2006 Arab Labor (TV seriál)
Parashat Ha-Shavua (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky