foto

Don Francks

  • nar. 28.2.1932
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • zem. 3.4.2016 (84 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Poslední láska
1991 Manželské rošády
1990 Labor of Love (TV film)
Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
1988 Vánoční společnice (TV film)
Žhavý obraz (TV film)
1987 The Big Town
1986 Madballs: Escape from Orb!
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)
1983 Rock & Rule
1982 984: Prisoner of the Future (TV film)
1981 Heavy Metal
Valentýnská pomsta
1979 Fast Company
Fish Hawk
Riel (TV film)
Summer's Children
1978 Drying Up the Streets
Hvězdné války: Sváteční speciál (TV film)
1977 Flashpoint
1974 Drylanders Episode 1
1971 McCabe a paní Millerová
1968 Divotvorný hrnec
1964 Alexander Mackenzie: The Lord of the North
Mr. Scrooge (TV film)
Toronto Jazz
1963 Drylanders
1959 Ivy League Killers

TV seriály

2015 Gangland Undercover (TV seriál)
Endgame (S01E06)
Solitary (S01E05)
Dangerous Game (S01E04)
další epizody (6)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
The Price (S01E11)
In Poor Taste (S01E04)
The Angel (S01E02)
2001 Brutální Nikita (TV seriál)
Všechno má svůj čas (S05E08)
Nikdo nás nerozdělí (S05E07)
Kam vede lidská zloba (S05E06)
další epizody (8)
2000 Brutální Nikita (TV seriál)
O čtyři světelné roky dále (S04E22)
Ven z hnízda (S04E21)
Tvář v zrcadle (S04E20)
další epizody (22)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Wendigo (S04E19)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Den vlajek (S01E04)
Brutální Nikita (TV seriál)
Konečné řešení (S03E22)
Hra s ohněm (S03E21)
Trojoká želva (S03E20)
další epizody (22)
1998 Brutální Nikita (TV seriál)
Konec hry (S02E22)
Adrianina zahrada (S02E21)
Dilema (S02E20)
další epizody (22)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Milost (S01E22)
Verdikt (S01E21)
Vymývání mozků (S01E20)
další epizody (22)
1995 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Return of Gus Pike (S06E01)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
But When She Was Bad, She Was Horrid - Part 2 (S03E03)
But When She Was Bad, She Was Horrid - Part 1 (S03E02)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Sea Ghost (S02E08)
1990 Piggsburg Pigs! (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Garbage Pail Kids (TV seriál)
Zeruda no densetsu (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)
1987 ALF: The Animated Series (TV seriál)
Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Starcom (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Droids (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
Starostliví medvídci (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Inspektor Šikula (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
MisteRogers' Neighborhood (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Forest Rangers, The (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
MisteRogers (TV seriál)
Playdate (TV seriál)
1959 R.C.M.P. (TV seriál)
1958 Cannonball (TV seriál)
1957 Adventures of Tugboat Annie, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 The Inlaws and the Outlaws
1966 High Steel

Host

TV pořady

1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky