foto

Olivia Holt

  • nar. 5.8.1997 (20 let)
    Germantown, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Olivia Hastings Holt sa narodila 5. augusta 1997 v Germantowne, v Tennessee. Jej rodičmi sú Mark a Kim Holt. Má dvoch súrodencov, staršiu sestru Morgan a mladšieho brata menom Cade. Keď mala Olivia 3 roky, presťahovali sa do Memphisu. Teraz žije v Los Angeles so svojou rodinou. 

Jej kariéra sa začala, keď sa zapojila do miestnej divadelnej inscenácie. Objavila sa v množstve reklám, napr. pre Hasbro, Mattel a bábiky Bratz. Rolu Kim v Kickin' It (Nakopni to) získala vďaka  svojim gymnastickým schopnostiam. Neskôr si zahrala hlavnú úlohu vo filme televízie Disney Channel – Girl vs. Monster (Dívka vs. Monstrum). K tomuto filmu naspievala pesničky: Fearless, Had Me @ Hello, Nothing's Gonna Stop Me.

Naspievala aj piesne Winter Wonderland pre album Make Your Mark: Ultimate Playlist a These Boots Are Made for Walkin' pre seriál Shake It Up, do albumu Shake It Up: I <3 Dance.

Danka "Dan5usqa" Krúželová

Herecká filmografie

Filmy

2017 Class Rank
Gnome Alone
Same Kind of Different as Me
2016 The Standoff
2014 Zvonilka a tvor Netvor
2012 Dívka vs. Monstrum (TV film)
2009 Black & Blue

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
2016 Clevver Now (TV seriál)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
To já ne (TV seriál)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)

TV pořady

2015 Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2014 Kresli a hádej (TV pořad)
2013 Radio Disney Music Awards (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2011 KARtv (TV pořad)
2006 Disney 365 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace