foto

Jayne Heitmeyer

  • nar. 30.10.1960 (60 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Appiness
Nechtěná sestra (TV film)
2014 Mapy ke hvězdám
2013 'A Fish Story'
Donatella Versace (TV film)
Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
2012 Paralelní světy
2011 Kárový kluk (TV film)
2010 Die
2008 South of the Moon
2007 Black Swarm (TV film)
2006 Hodnej polda, zlej polda
Satanův měsíc (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2005 Král hadů (TV film)
Nezvratný důkaz (TV film)
2004 Jack Paradise (Les nuits de Montréal)
2003 Vyhlídka strachu (TV film)
2002 Jackie Gleason (TV film)
Matthew Blackheart: Monster Smasher (TV film)
2000 Hodina duchů
Stardom
Two Thousand and None
V těle vraha
Vražedný pohled lásky (TV film)
1999 P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
Requiem for Murder
Twist of Faith, A
1998 Bez kontroly
Dead End
Hadí oči
Ztracený svět
1997 Americká trojka
No Contest II
Suspicious Minds
1996 Pomsta jestřába
Příběhy hrůzy (TV film)
Sci-fízl
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1992 Coyote

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Answer (S01E14)
2015 The Fixer (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bridges (S02E10)
Property Line (S02E07)
Rock Garden (S02E05)
další epizody (4)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Winter (S01E10)
Islands (S01E09)
Medals (S01E08)
další epizody (7)
2011 Doylův okrsek (TV seriál)
Don't Gamble with City Hall (S02E11)
2007 Durham County (TV seriál)
2006 Bethune (TV seriál)
2005 Canadian Case Files (TV seriál)
2003 Andromeda (TV seriál)
The Risk-All Point (S03E13)
1997 Night Man (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
První výročí (S02E07)
1993 Sirény (TV seriál)

Dokumentární

2005 Jak sci-fi seriály změnily svět... (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky