foto

Julian Casey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fatherhood
2018 Appiness
2016 Příchozí
The 3 Little Pigs 2
2015 Dans les eaux profondes
Stonewall
2014 Nebezpečné vzpomínky (TV film)
2010 Everywhere
2005 Amnesia: James Brighton Enigma, The
2004 Hlava v oblacích
2002 Smrt v klášteře (TV film)
2001 Skandál v Čechách (TV film)
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
1999 Quand je serai parti... vous vivrez encore
1998 Podnájem
Ztracený svět

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Stranger Calling (S01E05)
2017 Béliveau (TV seriál)
2015 Le Berceau des anges (TV seriál)
2014 Helix (TV seriál)
Tajemství (S01E10)
Patro X (S01E09)
Chladící lázeň (S01E06)
2013 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky