foto

Orianthi Panagaris

  • nar. 22.1.1985 (33 let)
    Adelaide, South Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Skum rocks!
2012 Alice Cooper v Basileji 2012 (koncert)
2009 Michael Jackson's This Is It

TV pořady

2010 Postavte se rakovině (TV pořad)
2005 Umíte tančit? (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace