foto

Ivan Židkov

  • nar. 28.8.1983 (37 let)
    Jekatěrinburg, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moja revoljucija
Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)
2015 Po sekretu vsemu svetu (TV film)
2013 Upakovannyje
2012 Návrat do „A“
2010 Slon
Ťomnyj mir
2009 Černý blesk
2007 Nulevoj kilometr
2006 Průsmyk smrti (TV film)
Čelověk bezvozvratnyj
2003 V sozvězdiji byka

TV seriály

2018 Kaspij 24 (TV seriál)
Lancet (TV seriál)
2017 Dve ženy (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Begi! (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Sonata dlja Very (TV seriál)
Sredstvo ot razluki (TV seriál)
Vtoroj brak (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
2011 Bělaja vorona (TV seriál)
Gjulčataj (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Pravila ugona (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Pravo na zaščitu (S06E05)