foto

Nele Trebs

  • nar. 1999

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Magische Momente: Pauls Weihnachtswunsch (TV film)
Mein rechter, rechter Platz ist frei
2015 Wanja
2012 Lore
2011 Mein Prinz. Mein König.
2010 Rosamunde Pilcherová: Presumpce lásky (TV film)
2009 Die Tür
Mensch Kotschie
2008 Kmotra (TV film)

TV seriály

2019 Reiterhof Wildenstein (TV seriál)
Wir sind jetzt (TV seriál)
Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
2017 Dark (TV seriál)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
Pravdy (S01E05)
další epizody (5)
2009 Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky