foto

Goran Navojec

  • nar. 10.10.1970 (48 let)
    Bjelovar, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Koja je ovo država!
Osmi povjerenik
Sam samcat
Spielmacher
2016 Ministerstvo lásky
Sve najbolje
2015 Nasa svakodnevna prica
Perfektní den
Zivot je truba
2014 Boj sněžného pluhu s mafií
Hrr na ně!
Lazar
2013 Falsifikátor
Segrt Hlapic
2012 Šanghaj
2011 Kotlovina
Krok sun krok
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Parade
2010 Balkánský masakr paintballovou pistolí
2008 Reality
2006 Libertas
2005 Dva hráči na střídačce
2004 Duga mracna noc
2002 Ne dao Bog veceg zla
2000 Nebo sateliti
1999 Bogorodica
Crvena prašina
Četverored
1998 Elvjs e Merilijn
Tri muskarca Melite Zganjer
1997 Rusko meso
Territorio Comanche
1996 Kako je počeo rat na mom otoku
Putovanje tamnom polutkom
Sokica (TV film)
1994 Vukovar se vraca kuci

TV seriály

2019 Úspěch (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2018 McMafia (TV seriál)
The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Mord auf Vis (S02E01)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Meet The Rosenbergs (E03)
Legenda (TV seriál)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Příběh Dokua Zakayeva (S02E08)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
2010 Tito (TV seriál)
Vůně deště na Balkáně (TV seriál)
2009 Jesen stize, dunjo moja (TV seriál)
2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
2006 Kazalište u kući (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace