foto

Kristian Petri

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Hanteringen av odöda
2010 Ond tro
2003 Detaljer
1995 Sommaren

TV seriály

2018 Den döende detektiven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2007 Höök (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hotellet
2005 Brunnen
2002 Tokyo Noise
2000 Fyren
1995 Atlanten
1989 Tong Tana - En resa till Borneos inre

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Slutspel
1995 Sommaren

Dokumentární

2016 Hotellet
2005 Brunnen
2000 Fyren
1995 Atlanten

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kaninmannen
1980 Flygnivå 450

Dokumentární

2016 Hotellet - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace