foto

Emma Kenney

  • nar. 14.9.1999 (21 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Back to Lyla
2019 Robert the Bruce
2014 50 Kisses
2013 Království lesních strážců
2008 Bittersweet

TV seriály

2020 The Conners (TV seriál)
Episode 19 (S03E19)
Episode 18 (S03E18)
Episode 17 (S03E17)
další epizody (29)
Shameless (TV seriál)
Episode 10 (S11E10)
Episode 9 (S11E09)
Episode 8 (S11E08)
další epizody (14)
2019 Politik (TV seriál)
Volič (S01E05)
The Conners (TV seriál)
Smoking Penguins and Santa on Santa Action (S02E09)
Lanford, Toilet of Sin (S02E08)
Slappy Holidays (S02E07)
další epizody (11)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
Adios Gringos (S10E06)
další epizody (15)
2018 The Conners (TV seriál)
O Sister, Where Art Thou (S01E08)
Hold the Salt (S01E07)
There Won't Be Blood (S01E03)
další epizody (5)
Shameless (TV seriál)
Down Like The Titanic (S09E07)
Face It, You're Gorgeous (S09E06)
Black-Haired Ginger (S09E05)
další epizody (11)
Roseanne (TV seriál)
Knee Deep (S10E09)
Netflix & Pill (S10E08)
Go Cubs (S10E07)
další epizody (9)
2017 Shameless (TV seriál)
Frank's Northern Southern Express (S08E08)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
další epizody (8)
2016 Shameless (TV seriál)
Requiem for a Slut (S07E12)
Happily Ever After (S07E11)
Ride or Die (S07E10)
další epizody (23)
2015 Shameless (TV seriál)
Love Songs (In the Key of Gallagher) (S05E12)
Drugs Actually (S05E11)
South Side Rules (S05E10)
další epizody (12)
2014 Shameless (TV seriál)
Lazarus (S04E12)
Emily (S04E11)
Liver, I Hardly Know Her (S04E10)
další epizody (12)
2013 Shameless (TV seriál)
Survival of the Fittest (S03E12)
Order Room Service (S03E11)
Civil Wrongs (S03E10)
další epizody (12)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Just Like the Pilgrims Intended (S02E11)
A Great Cause (S02E10)
další epizody (12)
2011 Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
Daddyz Girl (S01E11)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
další epizody (12)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Naše malá Peg (S02E07)

Hudební videoklipy

2019 Aly & AJ - Star Maps (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Miranda: My Such Fun Celebration (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky