foto

Svatava Simonová

  • nar. 1.1.1935 (82 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Prsten kohouta Alektrya (TV film)
1999 Mořská brána (TV film)
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
O modrém ptáčku (TV film)
O třech ospalých princeznách (TV film)
1997 Bronzová koruna (TV film)
Kouzelnice (TV film)
1996 Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo (TV film)
Pohádka o nejšťastnějším království (TV film)
Pohádka z větrného mlýna (TV film)
1995 Modrá krev (TV film)
Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
1994 Hořké víno (TV film)
1993 Hora jménem Andělská (TV film)
Kryštof a Kristina (TV film)
Zelený rytíř (TV film)
1992 O dvou sestrách a Noční květině (TV film)
O myrtové panně (TV film)
O princi, který měl o kolečko víc (TV film)
Pohádka o prolhaném království (TV film)
1991 Pohádka o touze (TV film)
Princezna Duše (TV film)
Rudá Divuše (TV film)
Tajemství (TV film)
Usmívat se, prosím (TV film)
1990 Duch času (TV film)
Jehlice sluneční paní (TV film)
Koho ofoukne větříček (TV film)
Zachýsek, zvaný Rumělka (TV film)
Zrcadlo (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Klaním se, měsíci (TV film)
1988 Bludiště cest (TV film)
Co medvědi nevědí (TV film)
Zlatý copánek (TV film)
1987 Honza a tajemná Hastroška (TV film)
Motovidla (TV film)
O lesním království (TV film)
1986 Bratr a sestra (TV film)
O ztracené kuchařce (TV film)
Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce (TV film)
Pohádka bez konce (TV film)
Vděčná zvířátka (TV film)
1985 Jamamba (TV film)
Když hraje klarinet (TV film)
O Honzovi a princezně Dorince (TV film)
Sedmipírek (TV film)
Vodník v pivovaře (TV film)
1984 Anynka a čert (TV film)
Honza a tři zakleté princezny (TV film)
Králi, já mám nápad (TV film)
1983 Anulka a pan Pětiočko (TV film)
Co poudala bába Futéř (TV film)
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (TV film)
Perníkový dědek (TV film)
1982 Třeboňská pohádka (TV film)
Vojáček a dračí princezna (TV film)
1981 Chudák muzika (TV film)
Jak Kačenka hledala tátu (TV film)
O stříbrném a zlatém vajíčku (TV film)
Pohádka z našeho domu (TV film)
1980 Meluzína (TV film)
Pastýřská pohádka (TV film)
Sestřičky růží (TV film)
1979 O zakleté princezně (TV film)
Velká policejní pohádka (TV film)
1978 Zadními vrátky do ZOO za zvířátky
1976 O Všudybylovi (TV film)
1975 Jak se ševcem šili čerti (TV film)
Jan Žižka u hradu Rábí (divadelní záznam)
1974 Honza a Růžová panenka (TV film)
1969 Honza a zázračná fazole (TV film)
1966 Pohádka o velblouďátku (TV film)
1964 Nekonečné mládí (TV film)

TV seriály

1987 Voňavé haraburdí (TV seriál)
1986 Skřítek Halahoj (TV seriál)
1982 Jojo (TV seriál)
1979 Už nám byly tři (TV seriál)
1978 Pohádky z květináče (TV seriál)
1977 Bubetka a Smítko (TV seriál)
Povídám, povídám pohádku (TV seriál)
1974 Příběhy telátka Kopejtka (TV seriál)
1965 Pohádkový zeměpis (TV seriál)

TV pořady

1977 Roste, kvete, zelená se (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace