foto

Emília Čížová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Neúspešný (TV film)
1980 Najatý klaun (TV film)
1978 Hrdina (TV film)

TV seriály

2017 Pravá tvár (TV seriál)
Rozhodnutie (E01)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
Zachránca (E05)
Filmový režisér (E04)
Brigáda (E03)
další epizody (5)

Divadelní záznam

1996 Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1983 Barbari (divadelní záznam)
1970 Naše mestečko (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky