foto

Peter Salem

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2012 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2006 Beau Brummell – okouzlující muž (TV film)
2005 Pád (TV film)
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)
Čtvrtek dvanáctého (TV film)
1999 Great Expectations (TV film)
Tale of the Rat That Wrote, The
1997 Painted Lady (TV film)
1996 Indian Summer
1995 The Spy Who Caught a Cold

TV seriály

2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2013 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Five Daughters (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)

Dokumentární

2005 Přežít! (TV seriál)
2003 Adolf Eichmann - Begegnungen mit einem Mörder (TV film)
2002 Wide Angle (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace