foto

Furio Scarpelli

  • nar. 16.12.1919
    Řím, Itálie
  • zem. 28.4.2010 (90 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Ensemble, nous allons vivre une très, très grande histoire d'amour...
2009 Christine Cristina
2006 Buona battaglia - Don Pietro Pappagallo, La (TV film)
Napoleon a já
Polib mě, lásko
2003 Opopomoz aneb Vánoční příběh
2001 Nekalá soutěž
1998 Cena, La
La missione (TV film)
1997 Altri uomini
Porzus
Testimone a rischio
Vejce na tvrdo
1996 Celluloide
Inverno freddo freddo, Un
1994 Pošťák
1991 Cattiva
1990 Tempo di uccidere
Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1987 Rodina
Soldati - 365 all'alba
1985 Figlio mio infinitamente caro
Maccheroni
Scemo di guerra
1984 Cuori nella tormenta
Ragazzo e una ragazza, Un
1983 Tančírna
Taxikář
1982 Spaghetti House
1981 Camera d'albergo
Habibi, amor mío
Nudo di donna
1980 Hurikán Rosy
Milenci na neděli
Terasa
1979 Gros câlin
1978 Dove vai in vacanza?
1977 Doppio delitto
1976 Basta che non si sappia in giro!...
Dámy a pánové, dobrou noc
Paní z neděle
1974 C'eravamo tanto amati
Lidový román
1972 Bez rodiny
Tereza zlodějka
1971 In nome del popolo italiano
Noi donne siamo fatte cosě
1970 Brancaleone na křížové výpravě
Drama žárlivosti
Sebevražedné komando
1968 Africké dobrodružství
Rozmar po italsku
Ty, já a tvůj manžel
1967 Tygr a kočička
Čarodějky
1966 Dámy a pánové
Hodný, zlý a ošklivý
Já, já, já ... a ti druzí
Nostri mariti, I
1965 Casanova '70
1964 Svedená a opuštěná
1963 Frenesia dell'estate
I Mostri
Stalo se v Turíně
Učitel z Vigevana
1962 Commissario, Il
La Marcia su Roma
Totò a Peppino rozdělují Berlín
Ve službách mafie
1961 Jízda na tygru
Nejlepší nepřítel
1960 L'homme aux cent visages
Noc plná překvapení
Principe fusto, Il
Všichni domů
Znovu v nesnázích
1959 Policarpo, ufficiale di scrittura
První láska
Směnka
Velká válka
1958 Le fatiche di Ercole
Totò, Peppino a fanatička
Zmýlená neplatí
Zákon je zákon
1957 Lékář a šarlatán
Nata di marzo
Otcové a synové
Vzpomínka na Itálii
1956 Banda poctivců
Manžel dvou žen
Peccato di castità
Tempo di villeggiatura
Totò, lascia o raddoppia?
1955 Don Camillo e l'onorevole Peppone
Signorine dello 04, Le
Totò a Carolina
Římské povídky
1954 Casa Ricordi
Casta diva
Naše časy
Norkový kožich
Ridere! Ridere! Ridere!
Sinfonia d'amore
Totò a ženy
1953 Capitan Fantasma
Cinema d'altri tempi
L'incantevole nemica
Napoletani a Milano
Saluti e baci
Uomini, che mascalzoni!, Gli
Villa Borghese
1952 A fil di spada
Don Lorenzo
Segreto delle tre punte, Il
Totò v barvách
Tre corsari, I
1951 Arrivano i nostri
Auguri e figli maschi!
Bruna indiavolata, Una
Cameriera bella presenza offresi...
Milano miliardaria
O.K. Nerone
Rome-Paris-Rome
Sedm hodin malérů
Totò třetí muž
1950 47 mrtvých promluvilo
Cadetti di Guascogna, I
Figaro sem, Figaro tam
Totò Tarzan
Totò hledá ženu
Totò šejkem
Vedovo allegro, Il
È arrivato il cavaliere!
Šest žen modrovousových
1949 Totò hledá příbytek
Totò le Moko
Vivere a sbafo

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace