foto

Steve Berg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Máš ji!
When Jeff Tried to Save the World
2015 Hledači ohně
Uncle Kent 2
2014 Play Nice
2013 Skinwalker Ranch
2012 Unicorn City
2009 Divnej týpek
2007 Život je pes

TV seriály

2019 Bobovy burgery (TV seriál)
Roamin' Bob-iday (S09E16)
2018 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Blenanas (S10E09)
2016 Nová holka (TV seriál)
D-Day (S05E12)
2014 Idiotsitter (TV seriál)
2013 Coogan Auto (TV seriál)
2011 Breaking In (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tvrdě vydřené peníze (S01E04)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Free Ride (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Skinwalker Ranch

Host

TV pořady

2017 The Comedy Get Down (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace