foto

Wendy Wells-Gunkel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2006 Miami Vice
2000 Slečna Drsňák
1986 Top Gun
1980 Blázni ve vězení

TV seriály

2010 Lone Star (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2007 Dexter (TV seriál)
Svítání (S02E08)
Dex, lži a video (S02E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Manželská vražda (S05E21)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Champagne High (S02E17)
Chapel of Love (S02E14)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
How Much Is That Body in the Window? (S02E10)
The Slap Maxwell Story (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky