foto

Nina Rausch

  • nar. Ingersheim, Bádensko-Württembersko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alex & Jaime
Wendezeit (TV film)
2018 Before
2016 Crossing Fences
2015 20 Matches
2011 The Abduction of Zack Butterfield
2009 April Showers
2003 Toyotafahrer leben länger (studentský film)
2001 Caravan

TV seriály

2016 Nešika (TV seriál)
Second Chances (S05E23)
Living in Sin (S05E21)
Girls Gone Viral (S05E19)
další epizody (4)
Chirurgové (TV seriál)
V ostré palbě (S12E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Skokanka (S14E03)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
A nakonec pizza (S02E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Odhalení (S05E23)
2011 They Live Among Us (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Cuba Libre (S02E15)
2009 Californication (TV seriál)
Ve skleníku (S03E06)
Kraj prznění a strdí (S03E02)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dárek na památku (S03E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mrazivé uspokojení (S04E14)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky