foto

Shawn Rasmussen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kořist
2015 The Inhabitants
2013 Dark Feed
2010 The Ward
2005 Děsivý omyl

Režijní filmografie

Filmy

2015 The Inhabitants
2013 Dark Feed

Producentská filmografie

Filmy

2013 Dark Feed

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace