foto

Alex Gansa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Anatomy of Violence (TV film)
1993 Country Estates (TV film)

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Enemy of the State (S07E01)
2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Amerika na prvním místě (S06E12)
Dům s vlajkou (S06E10)
Štvanec (S06E01)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Litvinovova finta (S05E09)
Žluva (S05E07)
další epizody (5)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Královna dronů (S04E01)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Hvězda (S03E12)
Červený trakař (S03E08)
Jde se na to (S03E04)
další epizody (4)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
Úsměv (S02E01)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Věrný sobě (S01E04)
Ve jménu vlasti (S01E01)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S08E20)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S08E09)
další epizody (5)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S07E23)
Day 7: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S07E20)
Day 7: 10:00 p.m.-11:00 p.m. (S07E15)
další epizody (5)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Secrets and Lies (S03E06)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Mrtvolné ticho (S02E19)
1994 Akta X (TV seriál)
Znovuzrozený (S01E22)
Lazar (S01E15)
1993 Akta X (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Duch stroje (S01E07)
Informační kanál (S01E04)
1991 Sisters (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Epizoda 12 (S08E12)
Epizoda 11 (S08E11)
Epizoda 10 (S08E10)
další epizody (12)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Paean to the People (S07E12)
All In (S07E11)
Clarity (S07E10)
další epizody (12)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)

Herecká filmografie

TV pořady

2013 Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace