foto

Pat Conroy

  • nar. 26.10.1945
    Atlanta, Georgia, USA
  • zem. 4.3.2016 (70 let)
    Beaufort, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 The Water Is Wide (TV film) - kniha
1991 Pán přílivu - kniha
1983 Šikana - kniha
1979 Velký Santini - kniha
1974 Conrack - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Pán přílivu
1989 Unconquered (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Tell About the South: Voices in Black and White (TV film)

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace