foto

Fannie Flagg

  • nar. 21.9.1944 (74 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Léto v Alabamě
1991 Smažená zelená rajčata
1988 My Best Friend Is a Vampire
1978 Pomáda
Rabbit Test
1977 Sex and the Married Woman (TV film)
1976 Zůstaň hladový
1971 Some of My Best Friends Are
1970 Malé životní etudy

TV seriály

1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 2009 Game Show Awards (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace