foto

Michelle Obama

  • nar. 17.1.1964 (54 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Red All Over
Snowden - a.z.
2015 Ladíme 2 - a.z.
2013 WikiLeaks - a.z.

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Domácí fronta (S13E22)
2015 Noční směna (TV seriál)
Moving O (S02E12)
2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
2007 iCarly (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hadijatou J'accuse
Hamilton: One Shot to Broadway - a.z.
THE END: Inside the Last Days of the Obama White House
2016 Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (TV film) - a.z.
Hamilton's America (TV seriál) - a.z.
Nejsem žádný tvůj negr - a.z.
The Circus: Inside the Greatest Political Show on Earth (TV seriál)
2012 B. B. King
Dreams from My Real Father
Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
2009 50 años de (TV seriál)
Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
Za svůj lid: Zvolení Baracka Obamy

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2009 Dr. Oz Show, The (TV pořad)
Le monde en face (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2004 The Biggest Loser (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Vítejte doma! (TV pořad)
2000 Christmas in Washington (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
To the Contrary (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace