foto

Howard Gordon

  • nar. 31.3.1961 (58 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Anatomy of Violence (TV film)
2010 24: Chloe's Arrest (TV film)
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2001 Ball & Chain (TV film)
1999 Strange World (TV film)
1995 Akta X – Akta 5: 82517 (video kompilace)
1993 Country Estates (TV film)

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vyjasnění (S07E10)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Mrtví a živí (S03E03)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Operace písečná bouře (S02E10)
Víra (S02E03)
další epizody (4)
2014 Legenda (TV seriál)
Pravá identita (S01E10)
Střípky pravdy (S01E09)
Obrazoborec (S01E08)
další epizody (7)
Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Úsměv (S02E01)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Věrný sobě (S01E04)
Ve jménu vlasti (S01E01)
2010 24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S08E13)
Day 8: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S08E05)
další epizody (5)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
další epizody (5)
2007 24 hodin (TV seriál)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
Day 6: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S06E15)
další epizody (8)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S05E18)
Day 5: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S05E14)
další epizody (5)
2005 The Inside (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S04E19)
Day 4: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S04E18)
další epizody (8)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S03E22)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
další epizody (5)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S03E03)
další epizody (8)
2002 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S02E03)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (S01E23)
další epizody (6)
2001 24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
1999 Angel (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 1/2 (S02E09)
Akta X (TV seriál)
Nulový součet (S04E21)
Synchronie (S04E19)
Nepomstění (S04E16)
další epizody (4)
1996 Akta X (TV seriál)
Teliko (S04E03)
Avatar (S03E21)
Groteska (S03E14)
1995 Akta X (TV seriál)
Nisei (S03E09)
D.P.O. (S03E03)
F. Emasculata (S02E22)
další epizody (5)
1994 Akta X (TV seriál)
Ohnivák (S02E09)
Nespavost (S02E04)
Znovuzrozený (S01E22)
další epizody (5)
1993 Akta X (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Duch stroje (S01E07)
Informační kanál (S01E04)
1991 Sisters (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 The Wizard (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1952 Stopa vede do Berlína

Dokumentární

2003 24: Access All Areas (TV film)
2002 24 Heaven (TV film)
24: The Postmortem (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Epizoda 12 (S08E12)
Epizoda 11 (S08E11)
Epizoda 10 (S08E10)
další epizody (12)
2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
Zpátky ve hře (S07E11)
Vyjasnění (S07E10)
další epizody (12)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
2000 Angel (TV seriál)
Proroctví (S01E22)
Schůzka naslepo (S01E21)
Válečná zóna (S01E20)
další epizody (12)
1999 Angel (TV seriál)
Dary na rozloučenou (S01E10)
Hrdina (S01E09)
Nikdy na tebe nezapomenu (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace