foto

Stephen Sondheim

  • nar. 22.3.1930 (89 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Konec Sheily

TV seriály

1953 Topper (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Simpsonovi (TV seriál)
Zpívá celá spodina (S18E14)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

2016 Best Worst Thing That Ever Could Have Happened...
Hamilton's America (TV seriál)
2013 Six by Sondheim (TV film)
2010 Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
2009 Mr. Prince (TV film)
2002 Broadway Legends (TV film)

Fanoušci tvůrce