foto

Robert F. Lyons

  • nar. 17.10.1939 (78 let)
    Albany, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Burning Dead
2011 Peach Plum Pear
2006 Modli se za ráno
Vic
2005 Cut Off
Poslední přání (TV film)
Tichý spojenec
2004 June (TV film)
Slib věčné lásky (TV film)
1999 Kód Omega
1998 Útok na ponorku II: Klamný cíl
1996 Pokušení zabít
1995 Rozparovač
1994 Brána draka
1990 Poldové a lupiči (TV film)
1989 Americký orel
Prime Suspect
1988 Velitel čety
1987 Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Murphyho zákon
1985 Anděl se mstí
Cease Fire
Komando 5 (TV film)
Shadow Chasers (TV film)
1983 Deset minut do půlnoci
1982 Přání smrti 2
1981 Dark Night of the Scarecrow (TV film)
Gangster Wars
Zázrak na ledě (TV film)
1980 Waikiki (TV film)
1979 Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
1978 Duch letu 401 (TV film)
1977 Black Oak Conspiracy
Strange Possession of Mrs. Oliver, The (TV film)
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
1972 Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
1971 The Todd Killings
Vyrovnávání účtů
1970 Getting Straight
1969 Night Gallery (TV film)
Pendulum
Young Lawyers, The (TV film)

TV seriály

2012 Not Now John (TV seriál)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Třináctý krok (S06E13)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bezmoc (S05E04)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Píseň pro dceru (S04E06)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1989 Peaceable Kingdom, A (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Paper Moon (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Beyond Fear

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace