foto

Chiquinquirá Delgado

  • nar. 7.8.1972 (48 let)
    Maracaibo, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pimp Bullies

TV seriály

2019 Širé moře (TV seriál)
Vražda z lásky (S02E08)
Ze záhrobí (S02E02)
Casandra (S02E01)
2018 Por amar sin ley (TV seriál)
2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
Kidnapped by Danger (S06E14)
2003 Cosita rica (TV seriál)
2002 Mambo y canela (TV seriál)
2000 María Rosa dohazovačka (TV seriál)
1999 Kalypso (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky