foto

Léonce Corne

  • nar. 18.3.1894
    Beauvais, Francie
  • zem. 31.12.1977 (83 let)
    Chartres, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Au pays d'Eudoxie ou Le satyre de la Villette (TV film)
Auberge de l'abîme, L' (TV film)
Le pain des rêves (TV film)
1973 Larme dans l'océan, Une
1971 Crime et châtiment (TV film)
Schůzka v Bray
1968 Bande à Bonnot, La
1967 Alexandre le bienheureux
1966 Paris au mois d'août
Peníze a život
Seconde vérité, La
1965 Gaspard des montagnes (TV film)
1964 Comment trouvez-vous ma soeur?
De l'assassinat considéré comme un des beaux-arts
Grande frousse, La
1963 Caméra explore le temps: La conspiration du général Malet, La (TV film)
La caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon (TV film)
1962 Cartouche
Gentleman z Epsomu
La caméra explore le temps: Crime sous Louis-Philippe (TV film)
1960 Caméra explore le temps: Le drame des poisons, La (TV film)
Certains l'aiment... froide
Corde raide, La
Les Héritiers
Mouton, Le
1959 Tulák Archimedes
1958 En légitime défense
La caméra explore le temps: Le mysérieux enlèvement du sénateur Clément de Ris (TV film)
Manželství Terezy Étiennové
1957 Reproduction interdite
1956 Michal Strogov
Sang à la tête, Le
Zločin a trest
1954 Před potopou
Sur le banc
1953 Belle de Cadix, La
Capitaine Pantoufle
Quand te tues-tu?
1952 Agonie des aigles, L'
Mon curé chez les riches
Všichni jsme vrahové
1951 Deux sous de violettes
Monsieur Octave
Seul dans Paris
1950 Justice est faite
Miquette a její matka
Ztracené vzpomínky
1949 Bonheur en location
Fantômas contre Fantômas
Mystère de la chambre jaune, Le
On ne triche pas avec la vie
Retour à la vie
Route inconnue, La
1948 Dessous des cartes, Le
Mort ou vif
1947 Fausse identité
Gosses mènent l'enquête, Les
Village perdu, Le
1946 Désarroi
Roger la Honte
1945 Ferme du pendu, La
Fiancée des ténèbres, La
Père Goriot, Le
Skříňka snů
Čáry a kouzla
1944 Le ciel est à vous
Voyageur sans bagages, Le
1943 Ademai, počestný bandita
Domino
Douce
Madame et le mort
Soleil de minuit, Le
Světlo léta
Tajemné síly
Tornavara
À la belle frégate
1942 Fièvres
Pontcarral, colonel d'empire
À vos ordres, Madame
1941 Ce n'est pas moi
Chèque au porteur
Jours heureux, Les
Montmartre-sur-Seine
My kluci
Romance de Paris, La
Valet maître, Le
1940 Bach en correctionnelle
Homme qui cherche la vérité, L'
1939 Den začíná
Paradis des voleurs, Le
SOS
Tradition de minuit, La
1938 Alexis gentleman chauffeur
Cantinier de la coloniale, Le
Le Récif de corail
Prisons de femmes
Werther
1937 Déjeuner de soleil, Un
Homme de nulle part, L'
Homme sans coeur, L´
Ignace
L'Habit vert
La dame de Vittel
Messieurs les ronds de cuir
Trois artilleurs au pensionnat
1936 Mrně
Puits en flammes
Sept hommes, une femme
Une gueule en or
1935 Baccara
1934 La moule
Petit trou pas cher, Un
Une fois dans la vie
1933 Deux Monsieur de Madame, Les
Les surprises du sleeping
Un fil a la patte
1932 Avec l'assurance
Rouletabille aviateur
1931 Chance, La
Fille et le garçon, La

TV seriály

1974 Homme au contrat, L' (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
Les messieurs de Saint-Roy (TV seriál)
Là-haut, les quatre saisons (TV seriál)
1972 Malle de Hambourg, La (TV seriál)
Thibault, Les (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
François Gaillard (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Voyageur des siècles, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1969 Fortune (TV seriál)
Jacquou le croquant (TV seriál)
1968 L'éventail de Séville (TV seriál)
Thibaud (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1966 Illusions perdues (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
Une fille du régent (TV seriál)
1963 Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace