foto

Hesper Anderson

  • nar. 2.8.1934 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Velký ostrov
1990 Unspeakable Acts (TV film)
1986 Bohem zapomenuté děti
Obezřetný cizinec (TV film)
1980 Dotek lásky
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1975 UFO Incident, The (TV film)

TV seriály

1974 Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky