foto

Beth Henley

  • nar. 8.5.1952 (65 let)
    Jackson, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Láska všechno překoná (TV film)
1989 Královna krásy - scénář, divadelní hra
1986 Nejsem pro blázny
Tak to bylo
Zločiny srdce - scénář, divadelní hra
1985 Survival Guide (TV film)

TV seriály

1987 Trying Times (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Odpolední směna

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace