foto

Maia Mitchell

  • nar. 18.8.1993 (26 let)
    Lismore, South Australia, Austrálie

Biografie

Maia Mitchell je australská herečka a zpěvačka, která se narodila 18.srpna 1993 v Austrálii. Ve velmi mladém věku se naučila hrát na kytaru a její talent byl zahrnut do seriálu The Fosters, který vysílá od červnu 2013 televizní stanice ABC Family, kde Maia hraje jednu z hlavních rolí - Callie. V roce 2013 byla nominovaná na cenu Teen Choice Awards za televizní hvězdu.

Maia není jen herečkou, ale také zpěvačkou. Svůj pěvecký talent jste mohli zaznamenat ve zmíněném filmu produkce Disney - Teen Beach Movie. Byla jí nabídnuta i smlouva s hudební produkcí, kterou nakonec odmítla. Maia se domnívá, že její matka je její hudební inspirací. Má také mladšího bratra Charlieho.

Maia jako malá holka se zúčastnovala tanečních lekcích a hrála také ve školních a místních divadelních produkcích k nastartování své kariéry. Když jí bylo 12 let, tak se ucházela o roli v australském televizním seriálu Mortified (Taylor má trable) a dostala hlavní roli Brittany Flune.

Martin "maluti" Svoboda

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Summer
2018 Never Goin' Back
2017 Hot Summer Nights
2015 Film mých snů 2 (TV film)
2013 Film mých snů (TV film)
Filosofové

TV seriály

2019 Good Trouble (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Stories from Our Future (TV seriál)
2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
další epizody (13)
2017 The Fosters (TV seriál)
Prom (S05E09)
Engaged (S05E08)
Chasing Waterfalls (S05E07)
další epizody (19)
2016 The Fosters (TV seriál)
Collateral Damage (S04E10)
New York (S04E09)
Girl Code (S04E08)
další epizody (20)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
další epizody (20)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (22)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (10)
2011 Jessie (TV seriál)
2010 Castaway (TV seriál)
2009 K9 (TV seriál)
2008 V pasti (TV seriál)
2006 Taylor má trable (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace