foto

Horton Foote

  • nar. 14.3.1916
    Wharton, Texas, USA
  • zem. 4.3.2009 (92 let)
    Hartford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Hlavní třída
1997 Old Man (TV film)
Sám (TV film)
1996 Lily Dale (TV film) - scénář, divadelní hra
1992 Habitation of Dragons, The (TV film) - scénář, divadelní hra
O myších a lidech
1991 Trestanci - scénář, divadelní hra
1987 Courtship - scénář, divadelní hra
1986 On Valentine's Day - scénář, divadelní hra
1985 1918 - scénář, divadelní hra
Výlet do městečka Bountiful - scénář, divadelní hra
1983 Tender Mercies
1980 Barn Burning (TV film)
1976 Displaced Person, The (TV film)
1972 Tomorrow - scénář, divadelní hra
1967 Když přichází noc
1966 Štvanice - divadelní hra
1965 Když do deště se dá - scénář, divadelní hra
1962 Jako zabít ptáčka
1955 Storm Fear
1953 Trip to Bountiful, The (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 The Gabby Hayes Show (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1976 Working in the Theatre (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace