foto

Brian Robbins

  • nar. 22.11.1963 (56 let)
    Marine Park, Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2012 Tisíc slov
2008 Seznamte se s Davem
2007 Norbit
2006 Jak jsem se stal psem
2004 Perfektní skóre
2001 Hardball
2000 Hromy a blesky
1999 Varsity blues
1997 Good Burger

TV seriály

2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Gumočíča (S01E03)
Říká se tomu šikana, koukej! (S01E01)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
The Phantom Menace (S01E01)
1998 Sports Theater with Shaquille O'Neal (TV seriál)
1996 Kenan & Kel (TV seriál)

Dokumentární

1995 Show, The

Herecká filmografie

Filmy

1993 Da Vinci's War
1990 Jak jsem strávil léto (TV film)
1989 CHUD II.
1988 Smrtící přízrak
1986 Gladiátor (TV film)
One Terrific Guy (TV film)
1985 Crime of Innocence (TV film)

TV seriály

1992 Plný dům (TV seriál)
Jesse točí klip II. (S05E26)
Jesse točí klip I. (S05E25)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Teacher's Aide / Paladin of the Lost Hour (S01E07)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Duše bez těla (S02E08)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
One of Our Own (S02E02)

Dokumentární

2001 Filmography (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 Battle of the Network Stars XIX (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky