foto

Satomi Kobajaši

  • nar. 24.5.1965 (52 let)
    Kjóto, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ayashii Kanojo
Po bouři
2015 Yama no Tom San (TV film)
2030 Kanata no Kazoku (TV film)
2014 Kami no Tsuki
2011 Tokyo Oasis
2010 Mother Water
2009 Gama no abura
Pool
2007 Brýle
2006 Kamome shokudō
2004 Rijú
2002 Ryōma no tsuma to sono otto to aijin
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Sweet Sweet Ghost
1998 Kiriko no fúkei
1992 Gojira tai Mosura
1988 Guriin rekuiemu
1987 Eien no 1/2
1986 Hanayome (TV film)
Koisuru onnatači
Meitantei Kindaiči Kósuke Series 5: Šikamen (TV film)
1984 Haiši
1982 Tenkosei

TV seriály

2017 Cote d’Azur No.10 (TV seriál)
2013 Pan to soup to neko bijori (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
2008 Ičipondo no fukuin (TV seriál)
2 Cool (TV seriál)
2007 Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Sono 5fun mae (TV seriál)
2004 Hikari to Tomo ni... ~Jiheishou-ji wo kakaete~ (TV seriál)
2003 Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
Suika (TV seriál)
2002 Nurseman (TV seriál)
1999 Futago Tantei (TV seriál)
Ren'ai kekkon no rūru (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)
1988 Tsukai! Rock-n-Roll Toori (TV seriál)
1987 Hiatari rjókó! (TV seriál)
1979 San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)

Dokumentární

2015 Inu ni namae o cukeru hi

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace