foto

Satomi Kobajaši

  • nar. 24.5.1965 (55 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Damašie no kiba
2019 Heisa bjótó
2016 Ajašii kanodžo
Po bouři
2015 2030 Kanata no Kazoku (TV film)
Yama no Tom San (TV film)
2014 Kami no cuki
2011 Tokyo Oasis
2010 Mother Water
2009 Gama no abura
Pool
2007 Brýle
2006 Kamome šokudó
2004 Rijú
2002 Rjóma no cuma to sono otto to aidžin
2001 Čúšingura 1/47 (TV film)
2000 Sweet Sweet Ghost
1998 Kiriko no fúkei
1992 Godzilla tai Mothra
1988 Guriin rekuiemu
1987 Eien no 1/2
1986 Hanayome (TV film)
Koisuru onnatači
Meitantei Kindaiči Kósuke Series 5: Šikamen (TV film)
1984 Haiši
1982 Tenkōsei

TV seriály

2019 Rikon na futari (TV seriál)
2018 Anone (TV seriál)
2017 Cote d’Azur No.10 (TV seriál)
2013 Pan to soup to neko bijori (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
2008 2 Cool (TV seriál)
Ičipondo no fukuin (TV seriál)
2007 Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
Sono 5fun mae (TV seriál)
2004 Hikari to Tomo ni... ~Jiheishou-ji wo kakaete~ (TV seriál)
2003 Kawa, itsuka umi e: muttsu no ai no monogatari (TV seriál)
Suika (TV seriál)
2002 Nurseman (TV seriál)
1999 Futago Tantei (TV seriál)
Ren'ai kekkon no rūru (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
1997 Gift (TV seriál)
1988 Tsukai! Rock-n-Roll Toori (TV seriál)
1987 Hiatari rjókó! (TV seriál)
1979 San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)

Dokumentární

2015 Inu ni namae o cukeru hi

Host

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)