foto

Philippe Hersent

  • nar. 26.7.1912
    Ecommoy, Francie
  • zem. 30.12.1982 (70 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Stříbrné sedlo
1977 Bella e la bestia, La
1976 A Matter of Time
C'è una spia nel mio letto
Nevinný
Voir Malte et mourir
1975 Zweite Frühling, Der
1974 Bestione, Il
Rodinný portrét
1973 Policie se dívá
1972 Colonna infame, La
Rivelazioni di un maniaco sessuale al capo della squadra mobile
1971 Belve, Le
Scipione detto anche l'africano
Tre nel mille
1970 Quattro pistoleri di Santa Trinità, I
Snaž se mě pochopit
1969 Tiempos de Chicago
1968 Carogne si nasce
1967 Peklo v Normandii
1966 Cifrato speciale
La lama nel corpo
Missione speciale Lady Chaplin
Un colpo da mille miliardi
1965 Agente 077 dall'oriente con furore
Agente 077 missione Bloody Mary
1964 Giganti di Roma, I
Hercule contre les mercenaires
Roma contro Roma
Tre centurioni, I
Zorikan lo sterminatore
Římský kolos
1962 Anno 79: La distruzione di Ercolano
Normanni, I
1961 Regina dei tartari, La
1960 La vendetta di Ercole
Marie des Isles
Mordus, Les
1959 Bitva o Marathon
I mafiosi
1958 La spada e la croce
1957 La Gerusalemme liberata
Sigfrido
Solo Dio mi fermerà
1956 Ciao, pais...
Giovanni dalle bande nere
Londra chiama Polo Nord
Opération tonnerre
1955 Angelo bianco, L'
Rivale, La
1953 Enfants de l'amour, Les
Môme vert-de-gris, La
1951 Mammy
1950 Nous avons tous fait la même chose
1949 Danseuse de Marrakech, La
Homme aux mains d'argile, L'
1948 Dernière chevauchée, La
Dolmen tragique, Le
1946 Destins
Fugitif, Le
1941 Troisième dalle, La
1940 Après Mein Kampf mes crimes
1939 Fort Dolores
1938 Une de la cavalerie
1937 Meurtre à été commis, Un
Treizième enquête de Grey, La
1936 Garçonne, La
Mayerling
Porte du large, La
1935 Golgota
Joli monde
Le secret de l'émeraude
1934 Bleus de la marine, Les
1931 Konec světa
1930 Enfant de l'amour, L'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky