foto

Nadine Warmuth

  • nar. 11.4.1982 (36 let)
    Berlín, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nadine Warmuth žije střídavě v rodném Berlíně a v Mnichově, kde se zdržuje hlavně kvůli práci. Vystudovala hereckou školu v Berlíně, v dětství se věnovala baletu. Mluví anglicky, francouzsky a italsky.

Kromě herecké kariéry je v Německu známá i hlasem, neboť zároveň dabuje zahraniční filmy. Kromě televizních filmů účinkovala v několika krátkých filmech, videoklipech, dokonce i na divadelních prknech, a to v divadle pro děti a mladistvé Grips-Theater, kde hrála hlavní roli v muzikálu Linie 1 o západoberlínské podzemce .

Hlavní roli si zahrála například i ve filmu podle Rosamunde Pilcher Falešná jeptiška, kde si zahrála policistku vyšetřující v přestrojení podezřelé události v kláštěře. Od roku 2013 v německém televizním seriálu Sturm der Liebe, v Čechách je tato série vysílána pod názvem Pauline a Leonard, hraje intrikánku Patrizii Dietrichovou.

Jak sama přiznala, i když se prezentuje jako moderní žena, má doma několik tradičních německých dirndlů.

Klára "Komfidia" Fritsche

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher - Morgens stürmisch, abends Liebe (TV film)
2017 Ein starkes Team – Wespennest (TV film)
2012 Rosamunde Pilcher: Falešná jeptiška (TV film)
Schatzi
2011 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Sevilla (TV film)
2010 Rosamunde Pilcher: Ať půjdeš kamkoli (TV film)
2004 Kleinruppin Forever

TV seriály

2013 Bez hranic (TV seriál)
Special Ops: Part 2 (S01E06)
Special Ops: Part 1 (S01E05)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S16E06)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stoprocentní ztráta (S12E06)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

2012 Terra MaX (TV seriál)

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace