foto

Bille Woodruff

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Honey: Rise Up and Dance
2016 Honey 3: Tanec v krvi
The Perfect Match
2014 Addicted
V rytmu bubnů (TV film)
2013 A Very Larry Christmas
2012 Rags (TV film)
2011 Honey 2
2009 Bravo Girls: Bojovat až do konce
2005 Salon krásy
2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)
2003 Honey

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
Equinox: The Book of Fate (S01E07)
Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Secrets & Lies (S03E01)
Empire (TV seriál)
A Lean and Hungry Look (S04E15)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Nejsi sám sebou (S02E12)
Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
Empire (TV seriál)
Evil Manners (S04E03)
Strange Bedfellows (S03E12)

Dokumentární

2000 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!

Hudební videoklipy

2005 Britney Spears: Do Somethin' (hudební videoklip)
2003 Nick Lachey - Shut Up (hudební videoklip)
2002 TLC: Hands Up (hudební videoklip)
2001 Britney Spears: Overprotected (hudební videoklip)
Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
From Toni with Love: The Video Collection (hudební videoklip)
Lil Wayne feat. Big Tymers, Mack 10 & Mickey - Shine (hudební videoklip)
2000 98 Degrees - My Everything (hudební videoklip)
1999 Britney Spears: Born to Make You Happy (hudební videoklip)
Jessica Simpson - I Wanna Love You Forever (hudební videoklip)
TLC: Dear Lie (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Intimate Portrait: Toni Braxton (TV film)