foto

Bille Woodruff

  • nar. USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Honey: Rise Up and Dance
2016 Honey 3: Tanec v krvi
The Perfect Match
2014 Addicted
V rytmu bubnů (TV film)
2013 A Very Larry Christmas
2012 Rags (TV film)
2011 Honey 2
2009 Bravo Girls: Bojovat až do konce
2005 Salon krásy
2003 Honey

TV seriály

2019 Perfect Harmony (TV seriál)
Merry Jaxmas (E10)
Empire (TV seriál)
Tell the Truth (S06E04)
2018 Black Lightning (TV seriál)
Equinox: The Book of Fate (S01E07)
Star (TV seriál)
Zion (S03E09)
Secrets & Lies (S03E01)
Empire (TV seriál)
A Lean and Hungry Look (S04E15)
2017 Daytime Divas (TV seriál)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Nejsi sám sebou (S02E12)
Star (TV seriál)
May The Best Manager Win (S02E05)
Empire (TV seriál)
Evil Manners (S04E03)
Strange Bedfellows (S03E12)

Dokumentární

2018 Two Beats One Soul
2000 'N Sync & Britney Spears: Your #1 Video Requests... And More!

Hudební videoklipy

2010 Toni Braxton - Hands Tied (hudební videoklip)
2007 Paula DeAnda & Bow Wow - Easy (hudební videoklip)
2005 Britney Spears: Do Somethin' (hudební videoklip)
2003 Nick Lachey - Shut Up (hudební videoklip)
2002 TLC: Hands Up (hudební videoklip)
2001 Britney Spears: Overprotected (hudební videoklip)
Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
From Toni with Love: The Video Collection (hudební videoklip)
Lil Wayne feat. Big Tymers, Mack 10 & Mickey - Shine (hudební videoklip)
2000 98 Degrees - My Everything (hudební videoklip)
1999 Britney Spears: Born to Make You Happy (hudební videoklip)
Jessica Simpson - I Wanna Love You Forever (hudební videoklip)
TLC: Dear Lie (hudební videoklip)

Video kompilace

2004 Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Intimate Portrait: Toni Braxton (TV film)