foto

Colin Welland

  • nar. 4.6.1934
    Leigh, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.11.2015 (81 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Knoflíková válka
1989 Bílé období sucha
1985 Dvakrát za život
1981 Ohnivé vozy
1979 Amíci
1973 Liebe mit 50 (TV film)

TV seriály

1985 Screen One (TV seriál)
1971 The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Fix (TV film)
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Dancin' Thru the Dark
Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1977 Inspektor Sweeney
1971 Strašáci
Villain
1969 Kes

TV seriály

1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1980 Cowboys (TV seriál)
1977 Cottage to Let (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace