foto

Jay Presson Allen

  • nar. 3.3.1922
    San Angelo, Texas, USA
  • zem. 1.5.2006 (84 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Pán much
1982 Rozsudek
Smrtící past
1981 Pán velkoměsta
1980 Tak mi řekni, co chceš
1976 Zrodila se hvězda
1975 Funny Lady
1973 The Borrowers (TV film)
1972 Kabaret
S tetou na cestách
1969 Nejlepší léta slečny Jean Brodieové
1964 Marnie

TV seriály

1988 Hothouse (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1978 The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1980 Tak mi řekni, co chceš - kniha

Host

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky