foto

Michael Weller

  • nar. 26.9.1942 (78 let)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

  • 1982 -Ragtime (Adaptovaný scénář)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Cesta domů
1981 Ragtime
1979 Vlasy

TV seriály

2000 Druhá šance (TV seriál)
Cat-in-Hat (S01E19)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Není kouře bez ohně (S01E11)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Druhá šance (TV seriál)
Sneaky Feelings (S01E14)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Perníková chaloupka (S01E12)
Není kouře bez ohně (S01E11)
Den díkůvzdání (S01E10)
další epizody (11)

Herecká filmografie

Dokumentární

1981 Chytilová Versus Forman (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky