foto

J.R. Villarreal

  • nar. 28.9.1992 (26 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 An American in Texas
2015 Spare Parts
2013 Tým jedna
2011 Magic City Memoirs
2007 Bobby Z
Harvest of Redemption
2006 Akeelah
2003 Senor White (TV film)

TV seriály

2017 High & Mighty (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
The Beast (S01E05)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Bumbrlíček (S02E03)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Plán (S01E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace