foto

David Moscow

  • nar. 14.11.1974 (44 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Borderline Murder (TV film)
2010 Humdinger
2009 Dead Air
Last of the Ninth (TV film)
2008 Looking for Palladin
Misconceptions
Motel smrti 2
Shattered!
2007 Akcelerace smrti (TV film)
2005 Kouzlo Grace
2003 Honey
Líbánky
2001 Kluci v mém životě
2000 Endsville
1999 Loving Jezebel
1998 Girl
Restaurant
River Red
Side Streets
1997 Hurricane
1993 Bílí vlci
1992 Newsies
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
Velký
Čaroděj osamělosti

TV seriály

2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Posedlost (S02E03)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Van Buren Boys (S08E14)
1989 Live-In (TV seriál)
Living Dolls (TV seriál)

Dokumentární

2005 The 100 Greatest Family Films (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Desolation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace