foto

Sam Levene

  • nar. 28.8.1905
    Ruské impérium
  • zem. 28.12.1980 (75 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 ...a spravedlnost pro všechny
Poslední objetí
Útěk do bezpečí
Šampion
1977 Royal Family, The (TV film)
1976 God Told Me To
Money, The
1971 Such Good Friends
1969 Sen králů
1966 Small Rebellion, A (TV film)
1963 Act One
1959 World of Sholom Aleichem, The (TV film)
1958 Kathy O'
1957 Módní návrhářka
Sbohem, armádo
Sladká vůně úspěchu
Slaughter on Tenth Avenue
1956 The Opposite Sex
1953 Three Sailors and a Girl
1950 Dial 1119
Guilty Bystander
With These Hands
1948 Leather Gloves
The Babe Ruth Story
1947 A Likely Story
Bumerang
Hrubá síla
Killer McCoy
Křížový výslech
1946 Zabijáci
1944 The Purple Heart
1943 Gung Ho!: Ofenzíva v Pacifiku
I Dood It
Konvoj do Murmanska
Shoe Shine Boy
Whistling in Brooklyn
1942 Destination Unknown
Grand Central Murder
Sing Your Worries Away
Sunday Punch
The Big Street
1941 Married Bachelor
Shadow of the Thin Man
1939 Golden Boy
1938 The Shopworn Angel
Yellow Jack
Ztřeštěná
1936 After the Thin Man
Three Men on a Horse
1929 Talk of Hollywood, The

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)

TV pořady

1966 The Milton Berle Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace