foto

Nigel Cole

  • nar. 1959
    Launceston, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Do Not Disturb (TV film)
2012 All in Good Time
The Wedding Video
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2008 $5 a Day
2005 Něco jako láska
2003 Holky z kalendáře
2000 Bílá vdova
1998 In the Wild (TV film)

TV seriály

2017 Doktor Martin (TV seriál)
Všechny moje strasti (S08E08)
Veslařská píseň (S08E07)
Sbohem buď, lásko má (S08E03)
další epizody (5)
2015 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Doktor Martin (TV seriál)
Je dobré mluvit (S07E03)
Šok z nového (S07E02)
Zachraň mě (S07E01)
2013 Doktor Martin (TV seriál)
Odlet (S06E08)
Matčina péče (S06E07)
Ochočený vlk (S06E03)
další epizody (5)
1998 Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)

Dokumentární

2016 Bruce Springsteen
2000 In the Wild: Horsemen of Mongolia with Julia Roberts (TV film)
1982 Nature (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Road to Sundance
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace