foto

Annette Crosbie

  • nar. 12.2.1934 (83 let)
    Gorebridge, Midlothian, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dad's Army
Eat Locals
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film)
2014 Čarovný les
Naše dovolená a jiné pohromy
2009 2009 Unwrapped with Miranda Hart (TV film)
2006 Viva Blackpool (TV film)
2005 Footprints in the Snow (TV film)
2004 Quite Ugly One Morning (TV film)
2003 Holky z kalendáře
2001 Vražedná místa: Taktika bílého jezdce (TV film)
2000 Anchor Me (TV film)
I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
1999 Debt Collector, The
1997 Fixlování
1996 Flowers of the Forest (TV film)
1995 Nervous Energy
Samota pro dva
1994 Message for Posterity (TV film)
1992 Leon the Pig Farmer
The Speaker of Mandarin (TV film)
1991 Černobyl (TV film)
Papežem proti své vůli
1989 Beyond the Pale (TV film)
Take Me Home (TV film)
1987 Taggart: Pohřební obřady (TV film)
1985 Off Peak (TV film)
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
Zkouška neviny
1983 Richard III. (TV film)
1982 Disappearance of Harry, The (TV film)
East Lynne (TV film)
1981 Member for Chelsea, The (TV film)
1980 Hawk mstitel
Jessie (TV film)
Večer tříkrálový (TV film)
1979 Of Mycena and Men (TV film)
1978 Langrishe Go Down (TV film)
Pán prstenů
1976 Pantoflíček a růže
1972 General's Day, The (TV film)
Soukromý detektiv
1970 Lie, The (TV film)
Separate Tables (TV film)
Wine of India (TV film)
1966 Man Like That, A (TV film)
Sky West and Crooked
1959 The Bridal Path

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
2013 Common Ground (TV seriál)
2010 Pán času (TV seriál)
Jedenáctá hodina (S05E01)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
2004 Black Books (TV seriál)
Mamula a taťula (S03E03)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
Underworld (TV seriál)
1996 Wyrd Sisters (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Dědictví (TV seriál)
Summer's Lease (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1986 Paradise Postponed (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Unnatural Causes (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1976 East Lynne (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1967 White Rabbit, The (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)

TV pořady

2001 Comic Relief Short Pants (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace