foto

Allison Kyler

  • nar. 5.11.1982 (36 let)
    State College, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L.A. Slasher
2014 Hallow Pointe
Murder101
2013 Coffin Baby
Holla II
2011 Vrah s chromovou maskou
2010 Varieté
2009 Maneater
2008 Maturitní ples
Zprávy TV Onion
2006 Děsnej doják
2005 Coach Carter
2004 Nakládačka
2002 Primadona v ohrožení (TV film)
2001 Nikita Blues

TV seriály

2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Naposled (S02E13)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace