foto

Allison Kyler

  • nar. 5.11.1982 (37 let)
    State College, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L.A. Slasher
2014 Hallow Pointe
Murder101
2013 Coffin Baby
Holla II
2011 Vrah s chromovou maskou
2010 Varieté
2009 Maneater
2008 Maturitní ples
Zprávy TV Onion
2006 Děsnej doják
2005 Coach Carter
2004 Nakládačka
2002 Primadona v ohrožení (TV film)
2001 Nikita Blues

TV seriály

2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Naposled (S02E13)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky