foto

Michael Emanuel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bukowski
2009 Maneater
Nezvaná
2005 Rodina podle plánu (TV film)
S lehkým srdcem
Vzpomínáme (TV film)
1999 Šedesátá léta (TV film)
1998 About Sarah (TV film)
1997 Invaze (TV film)
1995 Smrtící epidemie
1991 Mom

TV seriály

2011 Tráva (TV seriál)
Z trauma může něco vzejít (S07E02)
Zavazadla (S07E01)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Jail (S01E21)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý chlapec (S03E16)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Apple Valley Knights (TV seriál)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Krevní pouta (S05E13)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Manhattan, AZ (TV seriál)
1997 You Wish (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky