foto

Jean Gruault

  • nar. 3.8.1924
    Fontenay-sous-Bois, Val-de-Marne, Île-de-France, Francie
  • zem. 9.6.2015 (90 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Marguerite a Julien - původní scénář
1980 Můj strýček z Ameriky
1978 Zelený pokoj
1970 Divoké dítě
1966 La Prise du pouvoir par Louis XIV (TV film)
1962 Jules a Jim
1961 Paříž patří nám

TV seriály

1990 Napoleon (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Rebel Francois Truffaut (TV film)
2012 Cinéphiles de notre temps
2003 Il était une fois... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace